ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Ποιοι είμαστε;

Η σχολή χορού En dehors ιδρύθηκε το 2017 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με καλλιτεχνική διευθύντρια την Σοφία Κούρφαλη. Αποτελεί αναγνωρισμένη από το κράτος σχολή χορού!

Η παρακάτω άδεια αποτελεί την επίσημη πιστοποίηση ότι πληρούνται οι ουσιαστικές και τυπικές προϋποθέσεις (κτιριολογικές, οργανωτικές, προσόντα ιδρυτή και καλλιτεχνικού διευθυντή) για την ορθή και ασφαλή διδασκαλία του χορού, ιδίως στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.
Βάσει νομοθεσίας, όπως ορίζει ο Ν. 1158/81, σε συνδυασμό με τα Π.Δ. 457/83, Π.Δ. 372/83 και τον Ν. 1348/83, μόνο οι νόμιμες και αναγνωρισμένες από το κράτος σχολές χορού μπορούν να διδάσκουν μπαλέτο, σύγχρονο, ρυθμική-μουσικοκινητική αγωγή, ελληνικούς και κάρακτερ χορούς.

.

Ο χορός απαιτεί συστηματική εξάσκηση του σώματος με τρόπο ακριβή που προκύπτει από ασκήσεις μελετημένες και σχεδιασμένες έτσι ώστε να διδάξουν και να προφυλάξουν το παιδί από τραυματισμούς. Η επιλογή τόσο του δασκάλου όσο και του χώρου που πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή των μαθημάτων εξασφαλίζουν την καλή ανάπτυξή του όσο βρίσκεται στη σχολή. Γι’ αυτούς τους λόγους βάσει νόμου κανένας φορέας (γυμναστήρια, σύλλογοι, κέντρα χορού, πνευματικά και πολιτιστικά κέντρα, studios κ.λπ.) δεν δικαιούται να αναπτύσσει παρόμοια δραστηριότητα, χωρίς τη σχετική αυτή άδεια.

Διαλέξτε το στυλ και το είδος του χορού που σου ταιριάζει!

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τις σχολής μας διδάσκεται κάθε είδος χορού για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους. Στην αίθουσα διδασκαλίας το παιδί θα μάθει θα εξελιχθεί και θα προοδεύσει. Ως σχολή χορού, όραμα μας είναι να εμπνεύσουμε στους χορευτές μας την αγάπη και το πάθος μας για το χορό έτσι ώστε η αίθουσα διδασκαλίας να αποτελεί μέρος δημιουργίας και διασκέδασης γι αυτούς.
Εκτός από τα τμήματα χορού στη σχολή χορού Αντεόρ διδάσκονται και προγράμματα γυμναστικής ενηλίκων.
big_img

Director

Σοφία Κούρφαλη

Σοφία Κούρφαλη

Teach:Ballet fitness ,Dance fitness ,Μουσικοκινητική ,Μοντέρνο ,Σύγχρονο ,Κλασικό Μπαλέτο ,Wedding dance

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Απόφοιτη Ανωτέρας Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής Χορού Δήμου Θεσσαλονίκης Κάτοχος Intermediate της Royal Academy of Dance με άριστα 83%.   ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ...

Ευχάριστο περιβάλλον!
Το περιβάλλον της σχολής μας είναι φιλικό, ευχάριστο και ο χώρος πλήρως εξοπλισμένος για όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον χορό ή την γυμναστική.
Έμπειρο προσωπικό!
Τα μαθήματα γίνονται από δασκάλους χορού που έχουν την αναγνώριση από το υπουργείο πολιτισμού.
Σχολή χορού αναγνωρισμένη από το κράτος!
Μόνο οι αναγνωρισμένες σχολές χορού παίρνουν άδεια από τη Νομαρχία και πρέπει για να λειτουργήσουν να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις κτιριακές και ουσιαστικές(προσόντα δασκάλων και καλλιτεχνικού διευθυντή).